PŘES 100 000 PRODUKTŮ

BEZPEČNÉ NÁKUPY

ATRAKTIVNÍ CENY

PROFESIONÁLNÍ PORADENSTVÍ

Nav switch
Menu

WC mísy

(951 produktů)
Porovnat
  1. Image
    Dostupnost: na objednávku
    7 559 Kč
    Katalogová cena: 8 591 Kč
  2. Image
    Dostupnost: na objednávku
    4 399 Kč
  3. Image
    Dostupnost: do 7 dnů
    4 659 Kč
  4. Image
    Dostupnost: do 14 dnů
    8 357 Kč
    Katalogová cena: 10 947 Kč
  5. Image
    Dostupnost: do 14 dnů
    4 939 Kč
    Katalogová cena: 7 286 Kč
  6. Image
    Dostupnost: do 5 dnů
    8 007 Kč
    Katalogová cena: 15 573 Kč
  7. Image
    Dostupnost: na objednávku
    2 854 Kč
    Katalogová cena: 2 924 Kč
  8. Image
    Dostupnost: do 10 dnů
    4 463 Kč
    Katalogová cena: 7 939 Kč
  9. Image
    Dostupnost: na objednávku
    9 814 Kč
    Katalogová cena: 17 900 Kč
  10. Image
    Dostupnost: na objednávku
    8 649 Kč
    Katalogová cena: 9 682 Kč
  11. Image
    Dostupnost: na objednávku
    6 639 Kč
    Katalogová cena: 9 276 Kč

Přidáno k porovnání:

Objasnění magie WC mis: záchodové mísy a vše, co potřebujete vědět

Každý den je používáme, ale kolik z nás si opravdu uvědomuje, co se skrývá za designem a funkcí našich WC mis? Tento článek se detailně zaměří na širokou škálu WC mis, jejich charakteristiky, značky jako Jika, a další podstatné aspekty, které by měl zákazník zvážit při výběru toalety. Po přečtení tohoto článku budete mít všechny informace potřebné pro informovaný nákup.

Jaké typy WC mis existují?

Existuje několik typů WC mis, mezi které patří klozet, záchodové mísy, WC kombi a další. Rozdíly mezi těmito typy se mohou lišit podle designu, umístění odpadu a způsobu splachování. Při výběru záchodové mísy je důležité zvážit, jaké jsou vaše konkrétní potřeby a omezení v dané koupelně.
WC mísy mohou mít buď vodorovný nebo svislý odpad. Vodorovný odpad je typický pro závěsné klozety a umožňuje odpadu průchod přímo do stěny, zatímco svislý odpad, který se často nachází u stojících WC, vede odpad přímo dolů do podlahy.

Co je to rimless technologie?

Rimless technologie se v posledních letech stává stále populárnější. Výhodou této technologie je, že WC mísa rimless je bez oplachového kruhu, což splňuje nejpřísnější hygienické požadavky moderní doby. Tím se eliminuje místo, kde se často hromadí nečistoty a bakterie.

Jaké jsou výhody a nevýhody závěsných a stojících WC?

Když uvažujete o výběru WC, často se setkáte s otázkou, zda zvolit závěsný klozet nebo stojící WC. Oba typy mají své klady i zápory.
Závěsné WC je elegantní a moderní volba. Má mnoho výhod, jako je snadná údržba a čištění, neboť mísa je zavěšena nad podlahou. Zároveň je závěsná mísa považována za esteticky přitažlivější.
Na druhé straně, stojící WC je klasickou volbou, která vyhovuje většině koupelen. Jsou snadno instalovatelné a obecně méně nákladné.

Jakou roli hrají materiály WC mis?

Materiály WC mis hrají klíčovou roli v jejich odolnosti, dlouhé životnosti a vzhledu. Nejčastěji se setkáme s keramikou, která je odolná, snadno se čistí a má dlouhou životnost.

Jaký význam má design WC mísy?

Design WC mísy hraje velkou roli nejen v estetice koupelny, ale také v praktičnosti. Mnoho značek, jako je Jika, nabízí různé styly, od klasických po moderní, které se hodí do různých typů koupelen.

Jak se montuje WC mísa?

Montáž WC mísy zahrnuje několik kroků, včetně připojení k vodovodní síti a odpadu. U závěsných WC je třeba také pevně uchytit mísu na stěnu.

Co je WC kombi?

WC kombi je záchodová mísa kombinovaná s bidetem. Tento typ WC poskytuje všechny funkce klasického WC, ale také možnost umytí.

Jaké jsou možnosti nakupování WC mis?

WC mísy lze zakoupit v různých prodejnách a e-shopech. Při nákupu je důležité zkontrolovat, zda je WC mísa skladem, a zvážit možnosti dopravy a instalace.

Jaké jsou oblíbené značky WC mis?

Mezi oblíbené značky WC mis patří Jika, Kerasan a další. Tyto značky jsou známé svou kvalitou, designem a širokou nabídkou produktů.