PŘES 100 000 PRODUKTŮ

BEZPEČNÉ NÁKUPY

ATRAKTIVNÍ CENY

PROFESIONÁLNÍ PORADENSTVÍ

Nav switch
Menu

Ekologická koupelna s bateriemi Ferro!

zelená koupelna s černými bateriemi ferro

Koupelna podobně jako kuchyně je místem v domě, kde spotřebujeme nejvíce vody. Přírodní zdroj, jehož nedostatek je již nyní pociťován na mnoha místech po celém světě. K záchraně naší planety může přispět každý z nás, a i když se to nezdá, není to až tak těžký úkol, protože stačí správné návyky a investice do moderních technologií v úsporných koupelnových baterií. Objevte nabídku Ferro-baterií z řady Verdeline, které vám umožní šetřit vodou a snižovat spotřebu energie nutnou k jejímu ohřevu, což výrazně snížuje náklady domácnosti.


Kolik vody spotřebujeme v domácnostech?

Statisticky spotřebujeme průměrně 150 litrů vody na osobu a den. Zajímavé je, že nejvíce, protože až 60%, využiváme vodu v koupelně na mytí a splachování toalety. Rostoucí životní náklady a neúprosné snižování hladiny přírodních zdrojů nás všechny nutí změnit přístup k těm nejpravidelnějším činnostem. Osvojení správných návyků a investice do ekonomického vybavení domu či bytu nám umožní žít ekologičtěji jednoduchým způsobem. Tento přístup znamená úlevu nejen pro naši planetu, ale i pro naši peněženku.

Jednoduché způsoby, jak šetřit vodou

Jak ušetřit vodu ve vlastní koupelně? Nejjednoduššími pravidly jsou v první řadě vypnutí vody při čištění zubů nebo holení, volba rychlé sprchy místo koupele nebo dokonce nastavení o něco chladnější vody ke koupání.

Výrobci koupelnového vybavení, jako je Ferro, nás v tomto směru podporují nabídkou produktů vybavených speciálními úspornými systémy.

Nabídka Ferro zahrnuje moderní a designové produkty pro každou z koupelnových zón:

  • sprchové sady
    Sprchová sada s dešťovou hlavici Amigo Verdeline je vybavena funkcí Air-in System, která provzdušňuje vodu a umožňuje tak při ménší spotřebě vody zachování stejného komfortu sprchování.

    Druhým sprchovým setem je Kanto Verdeline. Kromě funkce Air-in System je dešťová hlavice i ruční sprchová hlavice vybavena omezovačem průtoku vody, který snižuje spotřebu vody o 50 % oproti standardním modelům.

  • umyvadlové baterie
    Umyvadlové baterie Vitto Verdeline s krásnými geometrickými tvary se osvědčí v každé koupelně. Perlátor Air Mix použitý ve vodovodních bateriích efektivně provzdušňuje proud vody a zároveň omezuje její průtok, což znamená, že se spotřebuje o 50 % méně vody při zachování stejného komfortu používání. Perlátor je navíc vybaven systémem snadného odstraňování vodního kamene, který výrazně usnadňuje udržování baterie v čistotě.
  • vanové baterie
    Nástěnné vanové baterie Vitto Verdeline a Tiga Verdeline jsou dokonalým řešením pro milovníky koupelí. Díky tomu, že jsou vybaveny omezovačem průtoku vody Ferro Eco Save, si můžeme užívat relax ve vaně bez obav o nadměrnou spotřebu vody.

     

koupelna v industriálním stylu koupelna v industriálním stylu

Série Verdeline značky Ferro je širokou řadou koupelnových baterií vybavených moderními technologiemi, které umožňují šetřit vodu a energii potřebnou k jejímu ohřevu. Design v souladu s nejnovějšími trendy a široká nabídka tvarů vám pomůže najít tu dokonalou baterii do své koupelny.

Volbou ekologických řešení do koupelny a změnou našich návyků můžeme účinně přispět k ochraně našeho přírodního prostředí. A co víc, efektivnější hospodaření s vodou a energií je také velkou úlevou pro naše domácí rozpočty. Buďte ohleduplní k životnímu prostředí a vytvořte si svou vysněnou koupelnu s energeticky úspornými koupelnovými bateriemi Verdeline od Ferro.

Předchozí 5 tipů, jak vybrat to nejlepší umyvadlo na desku

Koupelna je jednou z nejdůležitějších místností v domě. Komfort užívání a styl interiéru závisí na řešeních použitých při jeho uspořádání. Rekonstrukce koupelny se provádí poměrně zřídka a proto je dobré si dát záležet na každém aspektu projektu. Při přemýšlení o různých věcech týkajících se uspořádání koupelny nemůžete zapomenout na umyvadlo. V současné době jsou velmi oblíbené umyvadla na desku . Jde o moderní a mimořádně praktické řešení do malých i velkých interiérů. Poradíme, jak vybrat ten nejlepší model pro vaši koupelnu.

Následující Jak vytvořit wellness zónu ve vlastní koupelně?

Navzdory spěchající realitě stále více lidí si cení zdravého životního stylu a jsou ochotni do sebe investovat. Jedním z prvků, které mohou zlepšit vaši psychickou i fyzickou kondici, je wellness. Takový relaxační koutek si můžete vytvořit i ve vlastní koupelně! Jak zařídit wellness zónu v koupelně? Zde je několik praktických tipů.

Stojí za přečtení

  • Jak opticky zvětšit malou koupelnu? 7 způsobů
    Jak opticky zvětšit malou koupelnu? 7 způsobů

    Malá koupelna vyžaduje nejen velmi přesné funkční uspořádání, ale také důležité estetické úpravy. Díky nim bude i malá místnost působit prostorně. Poradíme vám, jak můžete malou koupelnu opticky zvětšit.

    Čtěte dál
  • Stylové osvětlení koupelny. Působivé i praktické
    Stylové osvětlení koupelny. Působivé i praktické

    Dobře navržené osvětlení koupelny by mělo kombinovat tři aspekty: centrálnost, funkčnost a dekorativnost. Přestože v menší místnosti může být náročné najít správné řešení (obzvlášť z estetického hlediska), známe osvědčené způsoby, jak vybrat dokonalé osvětlení do koupelen v různých stylech.

    Čtěte dál
  • Organizéry do koupelny – cesta k funkčnímu využití prostoru
    Organizéry do koupelny – cesta k funkčnímu využití prostoru

    Koupelnové organizéry v sobě spojují několik neocenitelných výhod. Výrazně zvětšují úložný prostor. Umožňují zlepšit organizaci koupelny a zařídit tak funkčnější interiér bez velkých nákladů. Jsou také skvělými spojenci při udržování pořádku. Díky nim budete mít veškerou kosmetiku, toaletní potřeby nebo čisticí prostředky vždy po ruce a současně ne nutně na očích.

    Čtěte dál
  • Koupelna ve stylu Bali – jak ji zařídit?
    Koupelna ve stylu Bali – jak ji zařídit?

    Tropická vegetace, přírodní materiály, uklidňující barvy a uspořádání napomáhající najít vnitřní klid. Toto není popis moderního lázeňského resortu, ale nástin koupelny inspirované jedinečnou atmosférou Bali. Jak si můžeme takové aranžmá vytvořit u sebe doma? Zde je několik návrhů!

    Čtěte dál